Transport i logistika

Tim koji osvaja…

ProTeam se bavi organizacijom drumskog transporta, na domaćim i medjunarodnim pravcima, kako sopstvenim vozilima, tako i angažovanjem stalnih partnera. Zahvaljujuci bilateralnim i multilateralnim dozvolama koje posedujemo, organizovali smo široku mrežu linija u drumskom transportu i pokrivamo sve glavne pravce u Evropi. Možemo se pohvaliti izuzetno kratkim tranzitnim vremenima – od momenta prijema naloga za transport do konačne isporuke robe do odredišta.

Naš profesionalni tim iskusnih stručnjaka će Vam ponuditi pouzdana i povoljna rešenja za transport robe, od mesta A do mesta B, uz preduzimanje svih potrebnih radnji, kako bi se vaš interes potpuno zaštitio.

Logistika

Transport

Organizacija transporta, praćena je ponudom niza usluga iz domena poslovanja, koje se odnose na carinsko posredovanje, kao i druge radnje u okviru transporta: lokalnu dopremu i otpremu, pakovanje, asignaciju, konsalting i osiguranje robe.

ProTeam je uključen u savremene sisteme satelitskog praćenja toka robe u drumskom transporta, čime garantuje dostupnost informacija u svakom trenutku i visoku pouzdanost podataka.